Σεμέδο: «Είμαι αθώος, αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί»

Πόρτο: Ο Κονσεϊσάο ζήτησε τον Σεμέδο
Photo Credits: INTIME

Θέση μετά την περιπέτεια του, με την σύλληψή του για την κατηγορία του βιασμού ανήλικης πήρε ο Ρούμπεν Σεμέδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο του μήνυμα έπειτα από την σύλληψη του με την κατηγορία του βιασμού έστειλε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού σε ανάρτηση του στο Instagram δήλωσε βέβαιος για την αθωότητά του, αλλά και αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος στο ποδόσφαιρο.

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή αποποιήθηκα τις ευθύνες μου, πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατί αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ αφότου με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στο ποστάρισμά του.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @r.semedo35__oficial

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X