Αρσενιάδης στο enwsi.gr: «Είμαστε σε καλό δρόμο, τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν σημασία»

Αρσενιάδης στο enwsi.gr: «Είμαστε σε καλό δρόμο, τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν έχουν σημασία»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε την εικόνα της ομάδας στα δύο δυνατά φιλικά με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο νίκες επί του Άρη επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε και χθες με 3-0 σετ στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό τεστ με τον Κώστα Αρσενιάδη να μένει αρκετά ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο παιχνίδι της ομάδας του. Αυτά ήταν και τα πιο δυνατά μέχρι τώρα φιλικά από την έναρξη της προετοιμασίας με τις «κιτρινόμαυρες» να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία αφήνοντας θετικά μηνύματα για τη φετινή σεζόν.

Ο κ. Αρσενιάδης με δηλώσεις του στο enwsi.gr σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας σε αυτά τα δύο φιλικά ήταν αρκετά συγκρατημένος κρατώντας χαμηλούς τόνους: «Η αλήθεια είναι πως αυτά ήταν μέχρι τώρα τα πιο δυνατά φιλικά που έχουμε δώσει. Βέβαια στα φιλικά δεν μετράει τόσο το αποτέλεσμα και το σκορ αλλά αυτά που δείχνουμε στο γήπεδο. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά συνεχίζουμε. Θα δούμε και στα επόμενα φιλικά. Την Τετάρτη θα δώσουμε ένα ακόμη δυνατό φιλικό με τον Παναθηναϊκό» σχολίασε χαρακτηριστικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X