Φατί: Επέστρεψε σε αποστολή της Μπαρτσελόνα μετά από 10 μήνες

Δεν τα βρίσκουν Μπαρτσελόνα – Φατί για νέο συμβόλαιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρειάστηκαν να περάσουν 10 ολόκληροι μήνες προκειμένου ο Ανσού Φατί να επιστρέψει σε αποστολή της Μπαρτσελόνα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ηταν 14 Νοεμβρίου του 2020 όταν ο Ανσού Φατί υπέστη το σοβαρότερο τραυματισμό έως τώρα στην καριέρα του. Στο παιχνίδι με την Μπέτις το wonderkid της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη μηνίσκου.

Το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» εκτιμούσε ότι σε τέσσερις μήνες ο 18χρονος επιθετικός θα επέστρεφε στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο, ο Φατί, λόγω των δύο αποτυχημένων χειρουργείων, δεν τα κατάφερε κι έτσι χρειάστηκε να παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός γηπέδων.

Πλέον όμως ο νεαρός αστέρας των Καταλανών είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του, μιας και Ρόναλντ Κούμαν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και τόνισε πως αγωνιστεί κανονικά στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι στη Λεβάντε (26/09, 17:15).

Ετσι λοιπόν ο Φατί, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας του, έπειτα από 10 μήνες (322 ημέρες), ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «10» στην πλάτη του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X