ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η πρόταση για το ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η πρόταση για το ντέρμπι της Τούμπας

Η στοιχηματική πρόβλεψη για το ματς της ΑΕΚ με τoν ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ δεν πείθει, αλλά προέρχεται από δύο πολύτιμες νίκες σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Ηρωας για την ομάδα του Λουτσέσκου ο Πασχαλάκης, ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίκτης στα δύο αυτά παιχνίδια. Κόντρα στην ΑΕΚ θα χρειαστεί να δείξει σαφώς πιο καλή εικόνα για να μπορέσει να συνεχίσει την θετική παράδοση που τρέχει κόντρα στην Ενωση. Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες των Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ίνγκασον και Ελ Καντούρι.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20:30): Η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί των over 2,5 των πρώτων αγωνιστικών και ως εκ τούτου, δεν επιβεβαιώθηκε ο άσος με τα γκολ. Παράλληλα και ο Τσούμπερ κινήθηκε σε ρηχά νερά και χάσαμε το ειδικό στοίχημα. Πλέον, η Ενωση έχει αφήσει πίσω το μεσοβδόμαδο παιχνίδι και έχει επικεντρωθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στη Θεσσαλονίκη θα δώσει το πρώτο της σοβαρό τεστ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και άπαντες περιμένουν να δουν μια ΑΕΚ βελτιωμένη και σαφώς πιο πειστική σε σχέση με πέρυσι, όπου ήταν απογοητευτική.

Διαβάστε περισσότερα για την πρόβλεψη στο σημερινό ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X