ΑΕΚ φτιαγμένη για τα δύσκολα, στο 3.55 το διπλό στην Τούμπα

Η ΑΕΚάρα με ΠΑΟΚ απόψε για να «αλώσει» την Τούμπα! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στην Τούμπα, οι «μπουκ» προμηνύουν δύσκολη αποστολή για την AEK

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «δικέφαλος» ολοκληρώνει τον Σεπτέμβριο, με το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Super League (26/09, 20:30). 

Ο πρώτος μήνας του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος του, με το πρόσημο για το ανανεωμένο σύνολο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι θετικό (2-1-0). Μάλιστα, αν δεν ήταν εκείνο το καταστροφικό τέταρτο στην Κρήτη, θα είχε το απόλυτο. Μεσοβδόμαδα, δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Λαμία (1-0) χάρη στο πανέμορφο γκολ του Σέρχιο Αραούχο.

Στην Τούμπα, οι «μπουκ» προμηνύουν δύσκολη αποστολή για την «Ένωση», με το διπλό να προσφέρεται στο 3.55, την ώρα που ο άσος παίζεται σε τιμές φαβορί στο 2.10. Πάντως, στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην Θεσσαλονίκη, έχασε μία φορά και αυτή χάρη σε παιδαριώδη λάθη της άμυνας(1-1-1).

Επιπροσθέτως, ένα στοιχείο που χρήζει αναφοράς, είναι ότι η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα τουλάχιστον μία φορά και στους τέσσερις τελευταίους αγώνες στην έδρα του ΠΑΟΚ. Με δεδομένη και την ποιότητα που διαθέτει από τη μέση και μπροστά φέτος, είναι πολύ πιθανό να συμβεί ξανά. Σε απόδοση 1.52 βρίσκουμε το over 0,5 γκολ για την ομάδα του Μιλόγεβιτς, στο 2.40 το να σκοράρει το πρώτο τέρμα του αγώνα.  

Σε επίπεδο προσώπων, ο Σέρχιο Αραούχο συγκεντρώνει αρκετά βλέμματα. Ο «Τσίνο» βρίσκει τον καλό αγωνιστικό εαυτό του, κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έχει σκοράρει από την χρονιά του πρωταθλήματος (2 γκολ τότε) και το τάιμινγκ δείχνει ιδανικό για να σπάσει το αρνητικό σερί. Στο 3.75 προσφέρεται να βρει δίχτυα σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο. Και ο ξεκούραστος Λιβάι Γκαρσία στο 6.00 έχει προοπτικές στην αγορά των σκόρερ.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X