AEK: Ο «παλιός» Σιμόες με τα 18 ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ!

AEK: Ο «παλιός» Σιμόες με τα 18 ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Αντρέ Σιμόες έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντρέ Σιμόες, ο στρατιώτης!

Οντας στην ομάδα από το 2015, ο Πορτογάλος άσος είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου και πλέον μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Μιχάλη Μπακάκη είναι οι πιο παλιοί στην ομάδα.

Στην Τούμπα, απόψε (20:30, NovaSports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), η Ενωση αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που έχει να πει… πολλά για τη συνέχεια της σεζόν. Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να στάθηκε άτυχος και να έμεινε τελευταία στιγμή εκτός, όμως ο Αντρέ Σιμόες δεν θα μπορούσε να λείπει.

Συνολικά στην καριέρα του, ο έμπειρος χαφ που επέστρεψε μετά από μήνες σε αποστολή του Δικεφάλου, έχει αντιμετωπίσει 18 φορές τον ΠΑΟΚ έχοντας 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Ηταν εκείνος μάλιστα που είχε δώσει την ασιστ στον Μάρκο Λιβάγια στο ντέρμπι της χρονιάς του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ. Μια νίκη που αποδείχθηκε… χρυσάφι.

Η παρουσία του στην Τούμπα απόψε είναι πολύ σημαντική. Η ΑΕΚ διαθέτει 14 νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και παίκτες όπως ο Πορτογάλος βοηθά ώστε οι «νέοι» να προσαρμόζονται ευκολότερη στην πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης και όσων προκλήσεων μπορούν να αντικρίσουν εκεί.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X