AEK: «Γυαλίζει» το μάτι των Αραούχο και Ανσαριφάρντ με τον ΠΑΟΚ -Τα γκολ τους (VIDEO)

AEK: «Γυαλίζει» το μάτι των Αραούχο και Ανσαριφάρντ με τον ΠΑΟΚ -Τα γκολ τους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το ρεκόρ των επιθετικών της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο και Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν η ΑΕΚ έχει κάτι να… υπερηφανεύεται φέτος, αυτή είναι η γραμμή κρούσης της.

Η επίθεση της Ενωσης με Σέρχιο Αραούχο, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Λιβάι Γκαρσία, Στίβεν Τσούμπερ Ντάρκο Γέβτιτς ακόμα και απόντος του Νόρντιν Αμραμπατ… τρομάζει κάθε αντίπαλο. Μιλώντας μάλιστα πιο συγκεκριμένα για τα δύο φορ της Ενωσης, έχουν ιδιαίτερη «αδυναμία» στον ΠΑΟΚ.

Η «αδυναμία» έγκειται τόσο στα γκολ εναντίον του, όσο και στα συνολικά παιχνίδια με εκείνον.

ΑΕΚ: Ο Σέρχιο Αραούχο εναντίον του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ -μαζί με τον Ολυμπιακό- είναι οι ομάδες απέναντι στις οποίες έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια ο Σέρχιο Αραούχο. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε εννέα ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας μόλις δύο ήττες. Αμφότερες είναι στους τελικούς των Κυπέλλων Ελλάδος. Κατά τα… λοιπά έχει 6 (!) νίκες και μια ισοπαλία ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Mε τον Αραούχο στο γήπεδο, η ΑΕΚ όχι μόνο είναι αήττητη στην Τούμπα, αλλά φεύγει πάντα με τη νίκη. Και στις τρεις νίκες που μετρούν οι κιτρινόμαυροι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ από τη χρονιά της επιστροφής ο Αραούχο έπαιξε είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή. Ο «Τσίνο» αγνοεί ακόμα το γκολ στην Τούμπα, παρά την έφεση που έχει να σκοράρει στα μεγάλα παιχνίδια. Και τα δύο τέρματα που έχει σημειώσει στην καριέρα του απέναντι στον ΠΑΟΚ μπήκαν στο 3-0 του ΟΑΚΑ τη σεζόν 2016-2017 με τον «Απάτσι» να βάζει ένα απίστευτο γκολ και να μένει η φράση: «Ο Αραούχο έχει χώρο και βάζει τρομερό γκολ!».

ΑΕΚ: Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οπως για τον Σέρχιο Αραούχο, έτσι και για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα απέναντι στην οποία έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του. Συνολικά 14 φορές τον έχει αντιμετωπίσει, τρεις περισσότερο από ότι τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιρανός άσος έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ 7 φορές με τη φανέλα του Πανιωνίου έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες δύο γκολ και μια ασίστ εναντίον του. Με τον Ολυμπιακό, αντιμετώπισε δύο φορές τον ΠΑΟΚ έχοντας μία νίκη και μια ήττα. Τέλος με την ΑΕΚ τον αντιμετώπισε ήδη έξι φορές, έχοντας δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες και ένα γκολ.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X