Τζαβέλλας: Η επεισοδιακή αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ -Η πρώτη επιστροφή στην Τούμπα

Τζαβέλλας: Η επεισοδιακή αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ -Η πρώτη επιστροφή στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει για πρώτη στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει για πρώτη φορά στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ υπέγραψε στον ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2013 ως ελεύθερος από τη Μονακό και αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο τον Ιανουάριο του 2017. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν… παιδική χαρά με τον Βλάνταν Ιβιτς στο τιμόνι της. Ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε κατηγορήσει τον Τζαβέλλα για «μειωμένη απόδοση» στην ήταν με 3-4 από τον Ατρόμητο. Ο διεθνής στόπερ είχα αντιδράσει τότε, είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση, τον άφησαν εκτός ομάδας μέχρι εν τέλει να τον αφήσουν ελεύθερο τον Ιανουάριο. Λίγους μήνες νωρίτερα οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει ανανέωση συμβολαίου. Υπήρξε μάλιστα και μια… ανταλλαγή αναρρήσεων με τον Γιώργο Σαββίδη τότε.  Στη συνέχεια, ο Τζαβέλλας έφυγε για την Τουρκία και την Αλάνιασπορ.

Το θέμα δεν είχε μείνει εκεί πάντως, μιας και ο Λούπος Μίχελ μιλούσε με τα… χειρότερα λόγια για τον Τζαβέλλα με κάθε ευκαιρία. «Όταν ο Τζαβέλλας έφυγε από τον ΠΑΟΚ οι παίκτες μπόρεσαν να χαμογελάσουν ξανά.  Ο Τζαβέλλας άλλαξε από την ημέρα που του ανανεώσαμε το συμβόλαιο του. Αν θυμάστε στις αρχές της χρονιάς ήταν όλα καλά. Μάλιστα, στους αγώνες με τον Άγιαξ ήταν ίσως ο καλύτερος μας παίκτης. Όμως μετά το νέο του συμβόλαιο όλα αλλάξανε. Θέλησε να γίνει ο… αρχηγός των αποδυτηρίων, είναι ένας υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής. Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο είναι καλύτεροι και αναπλήρωσαν το κενό που άφησε με πολύ μεγάλη επιτυχία», δήλωσε τότε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Σήμερα, ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχοντας πολλά να αποδείξει. Γενικότερα, σε τρεις αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ, έχει μια ισοπαλία (με τον Πανιώνιο) και δύο ήττες (μία με τον Πανιώνιο και μία με την Κέρκυρα).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X