ΑΕΚ: Η τελευταία νίκη σε ντέρμπι (VIDEO)

ΑΕΚ: Η τελευταία νίκη σε ντέρμπι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκλεισε τη περσινή σεζόν με νίκη σε ντέρμπι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπαίνει σήμερα στον χορό των ντέρμπι.

Στην Τούμπα, απόψε (20:30, NovaSports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), η Ενωση αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που έχει να πει… πολλά. Από τη μια ως τώρα η επίθεση και το βάθος του ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» εντυπωσιάζουν, αλλά η ανασταλτική λειτουργία και το «δέσιμο» του συνόλου είναι ακόμα κομμάτια που προβληματίζουν. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ βγαίνει φέτος στο γήπεδο με τη πρόθεση να παίξει μπάλα και όχι να κρυφτεί. Το ίδιο θα κάνει και με τον ΠΑΟΚ.

Το τελευταία ντέρμπι που έχει κερδίσει η ΑΕΚ ήταν στη Λεωφόρο πέρυσι για τα πλέι οφ. Η ΑΕΚ πήρε «χρυσό» διπλό στο γήπεδο της Λεωφόρου επί του Παναθηναϊκού (για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια), επικρατώντας με 1-0 χάρις στο γκολ του Πέτρου Μάνταλου, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της χρονιάς. Ο Παναθηναϊκός έχασε πέναλτι με τον Μακέντα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων σε ένα ακόμα ματς που η ΑΕΚ παραλίγο να… αυτοκτονήσει.

Θυμηθείτε το:


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X