Γκίκας: «Παίξαμε σε υψηλό τέμπο και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να το ακολουθήσει» (VIDEO)

Γκίκας: «Παίξαμε σε υψηλό τέμπο και η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να το ακολουθήσει» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νίκος Γκίκας για την νίκη του Προμηθέα Πάτρας επί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Προμηθέα Πάτρας με 88-71 και μετά το τέλος του αγώνα, ο γκαρντ των Πατρινών, Νίκος Γκίκας, στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στο τέμπο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που το είχαμε σημαδέψει, παίζοντας στην έδρα μας. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Παλέψαμε, βρεθήκαμε σε καλύτερη μέρα από την ΑΕΚ. Καταφέραμε και κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι έχοντας περισσότερες επιλογές από την ΑΕΚ.

Είχαμε πιο πολλές λύσεις, η ΑΕΚ έχει δύο παιδιά τραυματίες. Έχουμε δώσει μεγάλο βάρος στην άμυνα και στη φυσική κατάσταση. Αυτό είναι το ισπανικό μοντέλο. Παίξαμε σε υψηλό τέμπο και η ΑΕΚ δε μπόρεσε να ακολουθήσει και γι’ αυτό πήραμε και τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτά τα στοιχεία θέλει ο κόουτς και νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Όσο για το που μπορεί να φτάσει ο Προμηθέας φέτος: «Ο Προμηθέας έχει περάσει σε μεταβατική εποχή. Η επιστροφή του Ολυμπιακού έχει κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα για τις πιο κάτω ομάδες. Το Eurocup έχει δυναμώσει. Το μότο είναι ότι πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, να δίνουμε το 100% και όλα όσα θέλουμε, θα έρθουν».

Για τον αυριανό τελικό του Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ελπίζω όπως πέρσι, να γίνει το repeat εδώ».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X