Δέδας: «Εχουμε σκαμπανεβάσματα, σήμερα δεν ήμασταν όπως έπρεπε» (VIDEO)

Δέδας: «Εχουμε σκαμπανεβάσματα, σήμερα δεν ήμασταν όπως έπρεπε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Προμηθέα Πάτρας

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 88-71 από τον Προμηθέα Πάτρας και ο Στέφανος Δέδας στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα που έχει η ομάδα και στο τι πρέπει να διορθωθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρώτο κομμάτι ήταν αρκετά καλό είχαμε καλό 2ο δεκάλεπτο, στο 3ο νομίζω ότι έπαιξαν ρόλο τα δύο τετράποντα σερί που μεγάλωσαν τη διαφορά. Σε αυτό το επίπεδο του σκορ δεν είχαμε τον τρόπο να γυρίσουμε πίσω, προσπάθησα να ενεργοποιήσω όλα τα παιδιά, αλλά ο Προμηθέας ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο δίκαια χάσαμε. Είδατε, είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε τα σκαμπανεβάσματα αυτά που έχουμε, είμαστε εδώ όμως για να δουλέψουμε και να είμαστε πιο έτοιμοι σύντομα».

Για την στήριξη του κόσμου: «Είναι μια σκέψη ότι περιμένουνε τον κόσμο και στο γήπεδο μας. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα, πρέπει να αφοσιωθούμε, να παίξουμε καλύτερα να προσεγγίζουμε το ματς λίγο πιο αμυντικά. Είμαι λίγο απογοητευμένος με την προσέγγιση μας αλλά αν είμαστε έξυπνοι θα βγούμε κερδισμένοι. Ευχαριστούμε για την στήριξη από τον κόσμο μας αλλά σήμερα δεν ήμασταν όπως έπρεπε».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X