Η ΑΕΚάρα με ΠΑΟΚ απόψε για να «αλώσει» την Τούμπα! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα με ΠΑΟΚ απόψε για να «αλώσει» την Τούμπα! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει απόψε το πρώτο της ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει απόψε το πρώτο της ντέρμπι!

Στην Τούμπα, απόψε (20:30, NovaSports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), η Ενωση αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που έχει να πει… πολλά. Από τη μια ως τώρα η επίθεση και το βάθος του ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» εντυπωσιάζουν, αλλά η ανασταλτική λειτουργία και το «δέσιμο» του συνόλου είναι ακόμα κομμάτια που προβληματίζουν. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ βγαίνει φέτος στο γήπεδο με τη πρόθεση να παίξει μπάλα και όχι να κρυφτεί. Το ίδιο θα κάνει και με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον… κλεφτοπόλεμο που παίζει καταφέρνει και παίρνει τα αποτελέσματα, αλλά η εικόνα της είναι πολύ κακή. Τα κενά μεγάλ, οι απουσίες σημαντικές και η ευκαιρία που έχει στα χέρια της για ένα γερό προβάδισμα στη βαθμολογία είναι σημαντική.

Το πλάνο του Μιλόγεβιτς για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ήθελε πολύ να έχει την τριάδα Αμραμπατ-Τσούμπερ-Γκαρσία πίσω από τον Αραούχο, όπως στην Κρήτη, αλλά τώρα καλείται να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του ελέω του τραυματισμού του Μαροκινού. Απών από το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης είναι και ο Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Η αναμενόμενη αλλαγή Γκαρσία-Αμραμπατ στο δεξί άκρο της επίθεσης έρχεται στο μυαλό όλων, όπως και σε αυτό του Μιλόγεβιτς. Και αναμένεται να το δούμε στο χορτάρι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ομως ο Σέρβος δεν… μένει εκεί. Στη θέση πίσω από τον φορ, θα βρεθεί έτσι ο Ντάρκο Γέβτιτς που αγωνίστηκε βασικός και με τη Λαμία.

Ετσι, η ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε είναι η… κλασική πλέον άμυνα Στάνκοβιτς, Μισελέν, Τζαβέλλας, Βράνιες, Χατζισαφί. Ο Σιμάνσκι με τον Λε Ταλέκ στα χαφ και ελαφρώς προωθημένο τον Γέφτιτς. Τους Γκαρσία και Τσούμπερ στα δύο άκρα και τον Αραούχο στον κορυφή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Το πλάνο του Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε το πλάνο με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος, όλες αυτές τις μέρες, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Σίντκλεϊ.

Στον άξονα δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει το δίδυμο Σβαμπ – Κούρτιτς, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει με τριάδα και τον Αουγκούστο να ξεκινάει ως βασικός.

Από εκεί και πέρα, Ζίβκοβιτς και Μουργκ διεκδικούν μία θέση στα εξτρέμ, μία θέση στα αριστερά παίζεται μεταξύ Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα και στην κορυφή φαίνεται πως θα επιστρέψει ο Σφιντέρσκι αντί του Άκπομ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Ντόουγκλας , Σβαμπ , Κούρτιτς , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 4ης αγωνιστικής, με τον Ιταλό ρέφερι Πάολο Βαλέρι να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ.

Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Μεϊντάνας και 4ος ο Διαμαντόπουλος. Στο VAR θα είναι ο επίσης Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι και ΑVAR o Μπούξμπαυμ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X