Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να εκφράσω δημοσίως την άποψή μου για την ΑΕΚ -Το ντέρμπι είναι ιδιαίτερο»

Λουτσέσκου: «Δεν μπορώ να εκφράσω δημοσίως την άποψή μου για την ΑΕΚ -Το ντέρμπι είναι ιδιαίτερο»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αυριανού ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (20:30) στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος:

Για τα συνεχόμενα ματς του ΠΑΟΚ: «Είναι κομμάτι της διαδικασίας, δεν θα είχαμε το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι αν δεν είχαμε καταφέρει να περάσουμε στους ομίλους του Conference League, οπότε είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε να έχουμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Είναι θετικό και για τους ποδοσφαιριστές, γιατί έχουν όλοι την ευκαιρία να αγωνίζονται. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας».

Για το αν εστιάζει στο αγωνιστικό ή στο πνευματικό κομμάτι: «Η αλήθεια είναι ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση, έχουμε την ευκαιρία μετά τα παιχνίδια να δουλέψουμε με τους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής και να δουλέψουμε σε πολλά θέματα οργάνωσης και τακτικής, από εκεί και πέρα οι παίκτες που αγωνίζονται στα ματς έχουμε ως πρωταρχικό στόχο να υπάρξει πλήρης αποκατάστασή τους τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Ουσιαστικά γίνεται μια μίξη των τρόπων που χρησιμοποιούμε για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Σε αυτό αφοσιωνόμαστε».

Για το πώς προσεγγίζει τους αγώνες: «Νομίζω πώς δεν είμαστε μια ομάδα που έχει την τάση να προσαρμόζεται στο στιλ του αντιπάλου, είναι φυσιολογικό από την άλλη να ξέρεις τον τρόπο του αντιπάλου. Εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε έναν τρόπο παιχνιδιού και ξέρουμε ότι καμία φορά μπορεί να μην λειτουργεί όπως θέλουμε, αλλά από εκεί και πέρα πάντα στο δικό μας πλάνο είναι να αντιδράσουμε και να βρούμε ένα διαφορετικό πλάνο για να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Για τον Βιεϊρίνια: «Δυστυχώς δεν θα βρίσκεται στα πλάνα μας. Υποφέρει από ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική, προσπαθήσαμε χθες, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος, θα κάνει την προσπάθειά του για το επόμενο παιχνίδι και ελπίζω να είναι μαζί μας στο παιχνίδι με την Σλόβαν».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Δεν μπορώ σαν αντίπαλος προπονητής να εκφράσω δημόσια τη γνώμη μου για την αντίπαλη ομάδα. Μπορώ να σας πω ότι έχοντας μια σειρά συνεχόμενων παιχνιδιών, φτάνεις σε ένα σημείο που απλά σκέφτεσαι ότι είναι ένα ακόμη παιχνίδι στη σειρά. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που φέρνει διαφορετικά συναισθήματα, αλλά στο τέλος καταλήγεις να σκέφτεσαι ότι είναι απλά ένα παιχνίδι μέσα στην σειρά αγώνων που έχεις να ακολουθήσεις».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X