ΑΕΚ: Πρεμιέρα το Futsal κόντρα στην Κόμπρα

Εικόνες από το ΑΕΚ-Δούκας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το Κλειστό του Βύρωνα ξεκινά τη φετινή της πορεία η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που φιλοξενείται την Κυριακή (26/09, 19:00) από την Κόμπρα στην πρεμιέρα της Futsal Super League. Η «Ένωση» μετά την περσινή απώλεια των τίτλων, ανασυντάχθηκε και είναι έτοιμη να διεκδικήσει την επιστροφή στο θρόνο της.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link: https://instat.tv/login.

Ο Γιάννης Ζιάβας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Χριστόπουλο, Μπάρδη, Δελλαπόρτα, Ασημακόπουλο, Μάνο, Ντάτη, Καρύδα, Γούση, Πάνου, Χατζηφωτίου, Παπακώστα, Αρτινό, Κάρμη, Παναγόπουλο.

Ο Κωνσταντίνος Πάνου δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε αύριο το πρωτάθλημα μετά από μια πολύμηνη αποχή και αρκετές δυσκολίες, όπως όλες οι ομάδες, με πολύ όρεξη και ανυπομονησία για να πετυχουμε την πρώτη μας νίκη. Εύχομαι καλή αρχή σε όλους πάνω από όλα υγεία και να πάρουμε τους πρώτους 3 πόντους».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X