ΑΕΚ: Νέα φιλική νίκη επί του Άρη με 3-0 σετ!

ΑΕΚ: Νέα φιλική νίκη επί του Άρη με 3-0 σετ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο νίκες επί του Άρη επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε και σήμερα με 3-0 σετ στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό τεστ με τον Κώστα Αρσενιάδη να μένει αρκετά ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο παιχνίδι της ομάδας του. Αυτά ήταν και τα πιο δυνατά μέχρι τώρα φιλικά από την έναρξη της προετοιμασίας με τις «κιτρινόμαυρες» να δείχνουν πολύ καλά στοιχεία αφήνοντας θετικά μηνύματα για τη φετινή σεζόν.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» δοκίμασε για μια ακόμη φορά διάφορα σχήματα, είδε αυτά που ήθελε σε γενικές γραμμές από τις αθλήτριες του αλλά αποφεύγει τα μεγάλα λόγια προχωρώντας βήμα-βήμα και όπως έχει τονίσει και ο ίδιος με χαμηλά το κεφάλι. Η ομάδα θα συνεχίσει τα φιλικά την προσεχή Τετάρτη όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πάρει μέρος και στο τουρνουά που διοργανώνουν οι «πράσινοι».

Τα σετ: 24-26, 18-25, 17-25

ΑΕΚ: Τερέλ, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Μπράουν, Βάιντερ Βάιντε, Καββαδία Διώτη, Γκουντιμένκο, Μπελιά, Παππά, Τσοχατζή

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X