Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στα πέναλτι για την Προοδευτική, δύσκολα τον Αρη Σούδας ο Διαγόρας

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση στα πέναλτι για την Προοδευτική, δύσκολα τον Αρη Σούδας ο Διαγόρας
Photo Credits: INTIME

Με δύο παιχνίδια ξεκίνησε σήμερα η τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκίνησε σήμερα με δύο παιχνίδια που κρίθηκε στο… νήμα, αφού η Προοδευτική πέρασε στην διαδικασία των πέναλτι τον Εθνικό ενώ ο Διαγόρας χρειάστηκε το γκολ του Ρουγκάλα στο 90ο λεπτό για να κερδίσει τον Άρη Σούδας.

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με γκολ του Λίγκου κι έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του πριν το ημίχρονο με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Στάμου. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε τελικά στο 2-0 στο 56ο λεπτό με τον Σάμιο, με την ομάδα της Προοδευτικής να σώζει λίγο αργότερα και γκολ πάνω στην γραμμή αποτρέποντας το 3-0.

Οι «Βυσσινί» μείωσαν με τον Μεγαρίτη στο 65′ και ο Νομικός έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 77′. Το σκορ αυτό παρέμεινε παρά τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο πλευρές τόσο μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας όσο και της παράτασης.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι όπου η Προοδευτική επικράτησε του Εθνικού με 4-2, παρ’ ότι ήταν εκείνη που έχασε πρώτη πέναλτι με τον Βοσνακίδη. Από την πλευρά της ομάδας του Πειραιά, ήταν οι Διάγκος και Πανάκη, που νικήθηκαν από τον Χαλκίδη.

Ο Διαγόρας Ρόδου, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Άρη Σούδας χάρη σε γκολ του Ρουγκάλα με κεφαλιά στο 90ο λεπτό και έφυγε με την πρόκριση από τα Περιβόλια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X