Στον τελικό του Σούπερ Καπ ο Παναθηναϊκός που κέρδισε (74-61) το Λαύριο (VIDEO)

Στον τελικό του Σούπερ Καπ ο Παναθηναϊκός που κέρδισε (74-61) το Λαύριο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στον αυριανό τελικό του Σούπερ Καπ μπάσκετ προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 74-61 το Λαύριο στο «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας και πήρε την πρόκριση στον αυριανό τελικό του Σούπερ Καπ όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πάτρας.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν και πάλι δύο πρόσωπα ωστόσο δεν το πλήρωσαν. Αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 20 πόντους στο 22′ είδαν το Λαύριο να πλησιάζει στο τρίποντο (53-50) με σερί 17-0.

Ο Οκάρο Ουάιτ ήταν μακράν ο κορυφαίος του παρκέ, πραγματοποιώντας και το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του τριφυλλιού. Στα σχεδόν 27 λεπτά που αγωνίστηκε μέτρησε 23 πόντους έχοντας 9/11 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 11 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 ασίστ και 2 λάθη. Ο Κέντρικ Πέρι τον ακολούθησε με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ σημαντικές λύσεις στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικά τη στιγμή που το Λαύριο είχε επιστρέψει στο ματς, πρόσφερε ο Χάουαρντ Σαντ Ρος (7π., 6ριμπ., 3κλ.)



LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X