Μυλωνάς: «Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι»

ΑΕΚ: Ο Μυλωνάς MVP Escape Car Rentals!
Photo Credits: INTIME

Ο MVP της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Ιωνικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς αναδείχτηκε MVP της σημερινής αναμέτρησης με τον Ιωνικό και στις δηλώσεις του στο aek.gr μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε πως η ομάδα του διαχειρίστηκε σωστά το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το παιχνίδι: «Θέλαμε να κάνουμε ακόμα μια καλή εμφάνιση. Θέσαμε κάποιους στόχους πριν το παιχνίδι και καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε μεγάλο βαθμό. Πήραμε στο πρώτο μέρος μια διαφορά 11 γκολ, την οποία διαχειριστήκαμε στο δεύτερο. Θεωρώ πως κάναμε μια καλή εμφάνιση και διατηρήσαμε επί της ουσίας στο σκορ που εξασφαλίσαμε στο πρώτο ημίχρονο».

-Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να καταβάλλω τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Και σήμερα το προσπάθησα αυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τη νίκη».

-Για την επερχόμενη κλήρωση στην Ευρώπη: «Περιμένουμε με ανυπομονησία την κλήρωση της Ευρώπης. Είναι μια νέα πρόκληση για εμάς και το επίπεδο είναι πολύ ψηλό, απαιτώντας να ανταποκριθούμε στο μέγιστο βαθμό».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X