Formula 1: Μυθική pole από τον Νόρις και McLaren-Ferrari στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης!

Formula 1: Μυθική pole από τον Νόρις και McLaren-Ferrari στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης!

Τρίτος ο Τζορτζ Ράσελ - Τέταρτος ο Λούις Χάμιλτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι το 2021 μια ευλογημένη μηχανοκίνητη χρονιά- τουλάχιστον στα της Φόρμουλα 1; Απαντάμε μόνοι μας: ναι, είναι! Μετά από πάρα πολλά χρόνια έχουμε δύο διαφορετικές ομάδες να μάχονται για τον τίτλο, ακόμα 2-3 από κάτω τους να… σκοτώνονται για την 3η θέση στους κατασκευαστές, έχουμε τους πρώτους να έσσονται τελευταίοι και το αντίστροφο και, γενικά, γίνεται της αγωνιστικής κακομοίρας, προς τέρψη μας, φυσικά.

Η «παράλογη» σεζόν συνεχίστηκε και σήμερα στο Σότσι: μετά από το εκκωφαντικό (και πέρα για πέρα ανέλπιστο) 1-2 που έκανε η ΜακΛάρεν στην Μόντσα προ 15 ημερών, ο Λάντο Νόρις μ’ εκπληκτικό διάβασμα των μικτών συνθηκών- και της πίστας που στέγνωνε στο Q3 ολοένα και περισσότερο- πήρε την πρώτη pole της καριέρας του, αφήνοντας πίσω του τον Κάρλος Σάινθ. Μετά από κάτι αιώνες, δηλαδή, έχουμε ΜακΛάρεν-Φεράρι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης!

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X