Με το 2.08 στο Λονδίνο

Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι Live Streaming

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Premier League και την Bundesliga.

Premier League, Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (14:30): Τεράστιο ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα στις δύο ομάδες που θεωρούνται τα πρώτα φαβορί για τον τίτλο. Ένα ντέρμπι όχι μόνο με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αλλά και ένα ντέρμπι… αποδείξεων. Για το ποια από τις δύο είναι καλύτερη. Ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι είναι στην κορυφή με Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ. Με 13 βαθμούς, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Με τον Λουκάκου να… πυροβολεί και όλο το «Νησί» να υποκλίνεται στην ομάδα του Τούχελ. Ένα υπέροχο ρόστερ που μπορεί να την οδηγήσει έως τον φετινό τίτλο.

Premier League, Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (14:30): Η Σίτι γκέλαρε στην έδρα της απέναντι στη Σαουθάμπτον. Με το τελικό 0-0 να τη φέρνει στο -3 και το ματς να γίνεται εξαιρετικά σημαντικό για εκείνη. Με ήττα θα δει την αντίπαλό της να ξεφεύγει με έξι βαθμούς. Κι όσο κι αν είναι νωρίς, δεν θα της αρέσει να βρεθεί σε θέση… κυνηγού.

Όσον αφορά το στοίχημα και την προσέγγιση του ματς, η απόδοση στο over είναι παραπάνω από… ελκυστική. Στο 2.08 βρίσκουμε την τιμή της και σίγουρα σε ένα παιχνίδι με τόσο επιθετικές ομάδες δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Πάμε στοίχημα με over 2,5 στο pamestoixima.gr και περιμένουμε τις δύο ομάδες να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Bundesliga, Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ (19:30): Διαφορετικό το ξεκίνημα των δύο ομάδων έως τώρα στο πρωτάθλημα. Η Ντόρτμουντ είναι κοντά στην κορυφή, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ήττα. Που τη φέρνουν στο -1 από Μπάγερν και Βόλφσμπουργκ με 12 βαθμούς. Στόχος είναι να μείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στους Βαυαρούς προκειμένου να δει αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Αντίθετα, η Γκλάντμπαχ εμφανίζεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Τρίτη από το τέλος με μόλις τέσσερις βαθμούς. Με τρεις ήττες, μια νίκη και μια ισοπαλία. Με μόλις πέντε γκολ έως τώρα, για μια ομάδα που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να είναι άκρως επιθετική και να σκοράρει πολύ.

Bundesliga, Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ (19:30): Προϊστορία και φόρμα μας στέλνουν προς τα… δεξιά στο στοίχημα. Προς το διπλό της Ντόρτμουντ, η οποία δείχνει πολύ σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο έως τώρα. Η απόδοση δεν είναι ικανοποιητική γι’ αυτό και θα την… τσιμπήσουμε.

Πάμε στοίχημα με bet builder και με δύο επιλογές μέσω αυτού. Διπλό της Ντόρτμουντ και γκολ/γκολ σε συνολική απόδοση 2.60 στο pamestoixima.gr, μια απόδοση που σίγουρα έχει μεγάλη αξία.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X