Γαλλικό σημείο και «πλούσια» over

Γαλλικό σημείο και «πλούσια» over

Οι Σαββατιάτικες επιλογές του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλούσιο πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο, με αναμετρήσεις σε πολλά γήπεδα της Ευρώπης..

Ξεκινάμε τη βόλτα στο κουπόνι του Σαββάτου από τα μεγάλα πρωταθλήματα, με τις επιλογές να επεκτείνονται μέχρι και την 1η κατηγορία της Βουλγαρίας.

Προγνωστικά Γαλλίας

Η Νις θα μπορούσε να κερδίσει τη Μονακό αν ο Γκουιρί δεν έχανε πέναλτι στο 87’. Θα μπορούσε να ισοφαρίσει τη Λοριάν αν ο Γκουιρί δεν έχανε δεύτερο σερί πέναλτι ή το πλασέ του Ντελόρτ (πονταρισμένος και για anytime σκόρερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι) δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Όπως και να έχει, η Νις δεν έχει τη φόρμα ομάδας με έναν πόντο σε δύο ματς. Είναι σαφώς καλύτερη και ανώτερη από τη Σεντ Ετιέν. Οι «πράσινοι» κάνουν τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν, είναι γεμάτοι πίεση, έρχονται από εξαντλητικό μεσοβδόμαδο (με δέκα για μια ώρα αγώνα κόντρα στη Μονπελιέ) και θα παραταχθούν δίχως τον βασικό τους τερματοφύλακα. Στο 2.30 το διπλό, στα σωστά φαβορί της ημέρας.

Προγνωστικά στοιχήματος Β’ Ισπανίας

Η Λας Πάλμας διαθέτει μια μεσοεπιθετική γραμμή που κάλλιστα θα μπορούσε να παίζει στην Πριμέρα. Το… χαμένο ταλέντο Χεσέ, μαζί με τον παικταρά για επίπεδο Σεγούντα Βιεϊρά, σε μια ομάδα που παραδοσιακά στην έδρα της παίζει επιθετικά. Η Πονφεραντίνα βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, έχει ανέβει 2η στον πίνακα και με την ψυχολογία που έχει δύσκολα θα καθίσει πίσω για το Χ. Το over στο 2.40.

Προγνωστικά στοιχήματος Βέλγιο

Καλή περίπτωση το ασιατικό Over 3 σε τιμές άνω του 2.00 στο Ζούλτε-Κορτράικ στο Βέλγιο. Επιστρέφει ο αρχισκόρερ της Ζούλτε, η οποία στερείτε έναν χαφ. Και μετρά τέσσερα στα τέσσερα over εντός έδρας. Εκτός τρεις στόπερ για την Κορτράικ, σε έναν συνδυασμό ειδήσεων που ευνοεί τα πολλά γκολ. Με τις κομβικές αμυντικές απουσίες της φιλοξενούμενης, έχει νόημα να ψαχτεί κάποιος και για τις τιμές αουτσάιντερ στον άσο.

Betmarket Επιλογές

Δυάδα στη Stoiximan.gr

25/9 –18:00 Σεντ Ετιέν-Νις 2 (2.27)

25/9 –19:30 Ζούλτε Βάρεγκεμ-Κορτράικ Over 3 (2.10)

Μονό στη Betshop

25/9 –19:15 Λας Πάλμας-Πονφεραντίνα Over 3 (3.75)

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X