ΑΕΚ: Ο ΠΑΟΚ των… μηδέν κλεψιμάτων και το τρικ Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Ο ΠΑΟΚ των… μηδέν κλεψιμάτων και το τρικ Μιλόγεβιτς
Photo Credits: INTIME

Το scouting της ΑΕΚ φανέρωσε πολλά, το προπονητικό τιμ τα είδε και τα... δουλεύει ενόψει ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σχεδιάζει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ώστε να καταφέρει να φύγει νικήτρια αύριο (20:30) από την Τούμπα.

Και η προετοιμασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Στο scouting των ανθρώπων της Ενωσης εντοπίστηκε η αδυναμία των παικτών του ΠΑΟΚ να πρεσάρουν αποτελεσματικά ψηλά. Είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι στο Αγρίνιο, όπως και στο προηγούμενο με τον Αστέρα Τρίπολης, οι Άκπομ, Μίτριτσα και Μουργκ που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα, αλλά και οι Σφιντέρσκι, Μπίσεσβαρ και Ζίβκοβιτς που πέρασαν ως αλλαγή δεν πραγματοποίησαν κανένα κλέψιμο!

Ετσι, δεν αποκλείεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου να κατεβάσει σχήμα με τρία χαφ (με Αουγκούστο) για να βοηθήσει στον τομέα που «πονά», ώστε η ΑΕΚ να μην κατεβαίνει με άνεση από την άμυνα με την μπάλα στα πόδια.

Πάντως και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τους συνεργάτες του έχουν δουλέψει για το πως θα φεύγει γρήγορα και έξυπνα η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, εκεί όπου οι ταχύτατοι επιθετικοί της ΑΕΚ θα… πέσουν πάνω στην «βαριά» και ασύνδετη άμυνα του ΠΑΟΚ (Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης και Σίντκλεϊ).

Και ειδικότερα όταν δεν υπάρχουν επιστροφές από τα εξτρέμ. Ο Ζίβκοβιτς από τα δεξιά δείχνει συνεπής και δίνει βοήθειες στην άμυνα. Κάτι που δεν έχει δείξει καθόλου στα πρώτα του παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ο Αλεξάντρου Μίτριτσα, αφήνοντας… τρύπα.

Και ο Μιλόγεβιτς το έχει τσεκάρει και… περιμένει με τους ταχύτατους ακραίους της ΑΕΚ Γκαρσία και Τσούμπερ να «χτυπήσει».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X