Φέντερερ: «Πήρα μήνυμα από τον Τσιτσιπά που μου είπε ότι του λείπω και ήρθα στη Βοστώνη» (VIDEO)

Ο Φέντερερ κυριαρχεί στη λίστα Forbes, 9ος ο Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρότζερ Φέντερερ εμφανίστηκε χθες στις κερκίδες του Laver Cup στη Βοστώνη και αποκάλυψε το μήνυμα που πήρε από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μπορεί να μην αγωνίζεται καθώς ακόμη αναρρώνει, αλλά ο Ρότζερ Φέντερερ δίνει το παρών, έστω από τις κερκίδες, στο Laver Cup.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα σε δηλώσεις του, η παρουσία του ήταν έκπληξη καθώς δεν είχε ενημερώσει την ομάδα της Ευρώπης ότι θα βρίσκεται αυτή, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς του είχε στείλει μήνυμα, λέγοντας πως του έλειπε!

«Πήρα μήνυμα από τον Στέφανο που ρωτούσε πού ήμουν, ότι του έλειπα και ότι με χρειαζόταν στην ομάδα. Δεν του είπα ότι θα ερχόμουν, οπότε θα είναι έκπληξη. Ο Μπιορν (Μποργκ) ήξερε βέβαια ότι θα έρθω οπότε δεν ήταν και τόσο μεγάλη έκπληξη» αποκάλυψε ο Φέντερερ που χθες αποθεώθηκε από το κοινό στις κερκίδες.

«Πριν δέκα ημέρες αποφάσισα να έρθω να δω τα παιδιά. Ηρθα με την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» πρόσθεσε ο Ελβετός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X