Ποτσετίνο: «Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μέσι, να προσέξουμε για να παίξει με Σίτι»

Ποτσετίνο για Μέσι: «Οι μεγάλοι πρωταθλητές δεν είναι ευχαριστημένοι όταν βγαίνουν από το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται πως θα είναι παρών στο παιχνίδι της Παρί με τη Σίτι, όπου θα συναντήσει ξανά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Ποτσετίνο να εξηγεί γιατί άφησε τον παίκτη εκτός πλάνων για το ματς με την Μονπελιέ.

Ο Μέσι μετά την αναμέτρηση με την Μετς θα χάσει και αυτή με την Μονπελιέ για την Ligue1, ωστόσο, ο μεγάλος στόχος είναι να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πολύ σημαντικό ματς με την Μάντσεστερ Σίτι στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ειδικά μετά την ισοπαλία με την Μπριζ στην πρεμιέρα, είναι απαραίτητο ένα θετικό αποτέλεσμα για τους Παριζιάνους στο παιχνίδι με τους «πολίτες».

«Ο Μέσι έχει ξεκινήσει τρέξιμο αλλά χρειάζεται πολλή προσοχή. Πιστεύω ότι θα τον έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι με τη Σίτι όμως θα πρέπει να προσέξει. Από την Κυριακή ευελπιστώ ότι θα έχουμε ακόμα πιο θετική ενημέρωση για την κατάστασή του» είπε ο Ποτσετίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X