ΑΕΚ: Οι Παλαίμαχοι έστειλαν επιστολή για την καθυστέρηση Πατούλη για διαγωνισμό του γηπέδου!

ΑΕΚ: Οι Παλαίμαχοι έστειλαν επιστολή για την καθυστέρηση Πατούλη για διαγωνισμό του γηπέδου!
Photo Credits: INTIME

Η επιστολή των Παλαίμαχων της ΑΕΚ στην περιφέρεια Αττικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ απέστειλαν επιστολή στην Περιφέρεια Αττικής, για την καθυστέρηση στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA».

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει για τα ερωτηματικά που έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ η σημαντική καθυστέρηση για την ανάδειξη του αναδόχου του διαγωνισμού για τον τεχνολογικό εξοπλισμό της «ΟPAP Arena», έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι Παλαίμαχοι της Ενωσης έστειλαν χθες επιστολή στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη με υπογραφή του Στέλιου Σεραφείδη σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα που δημιουργεί καθυστέρηση. Στην επιστολή τους ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη για το μέχρι σήμερα ενδιαφέρον το θέμα του γηπέδου και ζητούν την παρέμβασή του ώστε να ξεπεραστεί και αυτό το τελευταίο πρόβλημα για να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών.

«Ο στόχος όλων μας και η συστράτευση όλων των δυνάμεων της ΑΕΚ είναι για να μπούμε στο γήπεδό μας το καλοκαίρι του 2022. Μας είναι πραγματικά αδιανόητο ακόμα και να σκεφτούμε ότι θα πάμε και άλλο πίσω», αναφέρεται σε μια αποστροφή της επιστολής

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X