Κόντρα στον Κύργιο απόψε ο Τσιτσιπάς

Wimbledon: Γιατί επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον Τσιτσιπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαφορά ποιότητας της Ευρώπης με τον Κόσμο στο Laver Cup της Βοστώνης είναι δεδομένη και φάνηκε ξεκάθαρα την πρώτη μέρα της διοργάνωσης.

Ο Νορβηγός Κάσπερ Ρουντ έδωσε τον πρώτο πόντο στην ομάδα του, επικρατώντας με 6-3, 7-6(4) επί του Αμερικανού Ράιλι Οπέλκα, ενώ ο Ιταλός Ματέο Μπερετίνι έκανε το 2-0 με το 6-7(3), 7-5, 10-8 επί του Καναδού Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ στη συνέχεια λύγισε με 4-6, 6-3, 11-9 τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτσμαν και η αυλαία της πρεμιέρας έπεσε με την πρώτη νίκη του Κόσμου (3-1), μετά το 4-6, 7-6(2), 10-1 των Ίσνερ/Σαποβάλοφ επί των Ζβέρεφ/Μπερετίνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες έγιναν υπό το βλέμμα του Ρότζερ Φέντερερ, εκ των διοργανωτών του τουρνουά, που δεν μπόρεσε να ενισχύσει την Ευρώπη λόγω τραυματισμού.

Σήμερα θα μπει στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που στις 8 το βράδυ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νικ Κύργιο, και θα ακολουθήσει η μονομαχία του Σάσα Ζβέρεφ με τον Τζον Ίσνερ, με την οποία θα ολοκληρωθεί το απογευματινό πρόγραμμα. Το βράδυ (02.00) θα παίξουν Μεντβέντεφ-Σαποβάλοφ και Ρούμπλεφ/Τσιτσιπάς-Ίσνερ/Κύργιος.

Θυμίζουμε ότι η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί αύριο (26/9) και νικήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 13 βαθμούς. Σε περίπτωση ισοπαλίας 12-12 θα γίνει ματς διπλού με τρία «κανονικά» σετ για να λύσει τις διαφορές.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X