Ουίγκινς: Το ΝΒΑ απέρριψε το αίτημα του για εξαίρεση από τον εμβολιασμό λόγω θρησκείας

Ουίγκινς: Το ΝΒΑ απέρριψε το αίτημα του για εξαίρεση από τον εμβολιασμό λόγω θρησκείας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άντριου Ουίγκινς είχε ζητήσει εξαίρεση από τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, ωστόσο το ΝΒΑ απέρριψε το αίτημα του παίκτη των Ουόριορς.

Οι Ουόριορς ανησυχούσαν για το γεγονός ότι ο Ουίγκινς δεν θέλει να εμβολιαστεί, με τον φόργουορντ των πολεμιστών να ζητά εξαίρεση από τον εμβολιασμό λόγω της θρησκείας του. Όμως η λίγκα δεν έκανε δεκτό το αίτημα του και ο Άντρου δεν γίνεται να παίξει στα εντός έδρας ματς του Γκόλντεν Στέιτ αν δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος, λόγω των νόμων για τον covid-19 που υπάρχουν στο Σαν Φρανσίσκο και έχει να κάνει με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους αθλητές αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Το ίδιο ισχύει και για την Νέα Υόρκη.

Τώρα μένει να δούμε αν ο Ουίγκινς θα αλλάξει γνώμη ή οι… πολεμιστές θα αγωνίζονται με μια σημαντική απουσία σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X