Λε Ταλέκ στον «Δικέφαλο Αετό»: «Η οργή μας να γίνει δύναμη στην Τούμπα»

Λε Ταλέκ στον «Δικέφαλο Αετό»: «Η οργή μας να γίνει δύναμη στην Τούμπα»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε σήμερα στο ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θεσσαλονίκη όπου πανηγύρισε τα πρωταθλήματα του 1939, 1940, 1992 και 2018, αλλά και τίτλους σε μπάσκετ και χάντμπολ η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει προβάδισμα τίτλου με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ αύριο.

Διαβάστε σήμερα στο ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο, αποκλειστική συνέντευξη του Νταμιάν Λε Ταλέκ. «Η οργή μας να γίνει δύναμη στην Τούμπα. Στην ΑΕΚ ήρθα για να κατακτήσω τίτλους».

Ο «Δικέφαλος» καταγράφει έργα και ημέρες του Μαρκ Κλάτενμπεργκ που αμείβεται με 500 χιλιάρικα ετησίως για να μας βγάζει τρελούς.

Φάκελος Διαιτησία: Πενταετία «εγκλημάτων» υπέρ του ΠΑΟΚ στους αγώνες με την ΑΕΚ. Τι έχει συμβεί από το 2015 μέχρι σήμερα στους αγώνες με την ομάδα της Τούμπας

ΜΠΑΣΚΕΤ: Για την πρώτη κούπα, η ΑΕΚ απόψε (21:00) κόντρα στον Προμηθέα για το Super Cup

Διαβάστε ακόμα: Ρεπορτάζ, αρθρογραφία, αποκλειστικά, πλούσια παρασκήνια, φωτογραφικό από το νέο γήπεδο στα Σπάτα με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ειδήσεις από όλα τα αθλήματα του «κιτρινόμαυρου» πλανήτη και φυσικά όπως πάντα τον θρυλικό Φ. Κ.

Μαζί με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, δώρο διπλή αφίσα του Σέρχιο Αραούχο.Λε Ταλέκ στον «Δικέφαλο Αετό»: «Η οργή μας να γίνει δύναμη στην Τούμπα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X