ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ -Νίκησε και τον Άρη με 3-0 σετ!

ΑΕΚ: Δυνατά φιλικά με Άρη στη Θεσσαλονίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ
Photo Credits: INTIME

Καλή εμφάνιση από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε σε φιλικό του Άρη με 3-0 σετ στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο ομάδες μάλιστα αποφάσισαν να παιχτεί ένα επιπλέον σετ το οποίο επίσης νίκησε η «Ένωση«. Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Κώστας Αρσενιάδης είχε την ευκαιρία να δει ξανά την ομάδα του απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο να βγάζει στο παιχνίδι πολλά από τα στοιχεία που έχουν δουλέψει όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις. Ο έμπειρος προπονητής μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεση του. Τα φιλικά θα συνεχιστούν καθώς οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και αύριο στις 16:00 με την ΑΕΚ να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής μετά τον αγώνα.

Πριν την άφιξη της στη Θεσσαλονίκη η ομάδα έκανε μια στάση στη Λαμία με τον τοπικό σύνδεσμο του Σ.Φ Λαμίας να κάνει το τραπέζι στα κορίτσια που δέχτηκαν τις ευχές για μια καλή σεζόν με υγεία και την ΑΕΚ ψηλά. Μαζί τους και ο υπουργός Οικονομικών κ. Σταικούρας γνωστός και ένθερμος οπαδός της ΑΕΚ.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X