ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για το ματς με την ΑΕΚ ο Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για το ματς με την ΑΕΚ ο Βιεϊρίνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάχη για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ δίνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού έλαβε μέρος σε τμήμα της προπόνησης του Δικεφάλου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή προκειμένου να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Βιεϊρίνια που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Σε μια σεζόν που η επίτευξη του στόχου μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την απόλυτη συγκέντρωση σε κάθε αγώνα, όπως ζητάει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ δεν έχει την… πολυτέλεια να ξεχωρίζει αναμετρήσεις.

Η ΑΕΚ είναι απλώς ο επόμενος αντίπαλος στο απαιτητικό πρόγραμμα του Δικεφάλου. Ασχέτως αν μιλάμε για είναι ντέρμπι, το οποίο λαμβάνει – πολύ λογικό – περισσότερη προβολή από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο «χτίζει» ψυχολογία και αυτοπεποίθηση τη στιγμή που βελτιώνεται ως ομάδα οπότε κοιτάει μόνο την ουσία. Τον τρόπο που θα πάρει αυτό που θέλει από το γήπεδο.

Μετά τις νίκες σε Τρίπολη, Αγρίνιο, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου , έδειξε πως έχει το… μέταλλο να κερδίζει ακόμα κι όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Αυτό θέλει ν’ αποδείξει και την Κυριακή (26.09) που δεδομένα ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να περιμένει ως την τελευταία στιγμή προκειμένου να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρέ Βιεϊρίνια που συμμετείχε σε τμήμα της προπόνησης της Παρασκευής (24.09). Αντίθετα, δεν μπορεί να υπολογίζεις τους Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Ίνγκασον που συνεχίζουν ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Την Παρασκευή (24.09) ο ΠΑΟΚ δούλεψε στην τακτική. Στην ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας, στην κυκλοφορία της μπάλας και τη διαχείριση καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν στο ματς της Τούμπας. Παράλληλα, υπήρχε και το ειδικό τμήμα… εκπαίδευσης στις στατικές φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πριν το ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (25.09) στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X