Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Χακίμι έμεινε έκπληκτος με τη στάση του Μέσι

Ποτσετίνο για Μέσι: «Οι μεγάλοι πρωταθλητές δεν είναι ευχαριστημένοι όταν βγαίνουν από το γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μέσι δεν έδωσε το χέρι στον Ποτσετίνο και αρκετοί έμειναν έκπληκτοι με τη στάση του, ανάμεσά τους και ο Χακίμι.

Ο Ασράφ Χακίμι ήταν ο παίκτης που αντικατέστησε τον Λιονέλ Μέσι στο ματς με τη Λυών κι εκεί άρχισε το… σήριαλ! Το φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Παρί μίλησε για την αντίδραση του Αργεντίνου σταρ, τονίζοντας πως έμεινε… έκπληκτος «Εμεινα έκπληκτος με την αντίδραση που είχε. Είναι τόσο απλός και ήσυχος» τόνισε ο Μαροκινός. Ο Χακίμι στάθηκε και στη μεγάλη μεταγραφή: «Οταν άκουσα ότι έρχεται εδώ, δεν το πίστεψα. Ένα όνειρο για μένα! Έπαιξα με πολλούς σπουδαίους παίκτες και ο μόνος που μου έλειψε ήταν ο Μέσι! Θα μεγαλώσει την ομάδα και τους παίκτες που την απαρτίζουν. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, επιπλέον, σιγά – σιγά γνωριζόμαστε» τόνισε.

Ο Λιονέλ Μέσι πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη μεγάλη συνάντηση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την Μάντσεστερ Σίτι, το βράδυ της προσεχούς Τρίτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X