Ατρόμητος: Συμφωνία με Παράσχο, απομένουν οι ανακοινώσεις!

Ατρόμητος: Συμφωνία με Παράσχο, απομένουν οι ανακοινώσεις!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άνχελ Λόπεθ αποτελεί και με τη… βούλα παρελθόν από τον Ατρόμητο με τους διοικούντες της ομάδας του Περιστερίου να δίνουν τα ηνία της ομάδας στον πολύπειρο Γιώργο Παράσχο που επιστρέφει ξανά στον σύλλογο των Δυτικών προαστίων.

Η επιλογή των ιθύνοντων του συλλόγου έχει να κάνει ξεκάθαρα με το γεγονός πως ο 69χρονος τεχνικός γνωρίζει άριστα τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και τα αποδυτήρια του συλλόγου.

Η επιλογή του έχει να κάνει καθαρά με το γεγονός πως αποφάσισαν να μην πάρουν το παραμικρό ρίσκο στην επιλογή νέου τεχνικού μετά το αποτυχημένο πέρασμα του Ισπανού τεχνικού.

Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί ακόμα και μέχρι το βράδυ. ΟΠαράσχος είχε θητεύσει στην ομάδα των Δυτικών προαστίων, άλλες δύο φορές. Από τον Ιούνιο του 2005, μέχρι τον Ιανουάριο του 2007 και από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014. Κάθισε συνολικά στον πάγκο της ομάδας σε 112 παιχνίδια, με απολογισμό 46 νίκες, 31 ισοπαλίες και 35 ήττες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X