Η Μπόντο Γκλιμτ χτίζει ένα απίστευτο νέο γήπεδο! (VIDEO)

Η Μπόντο Γκλιμτ χτίζει ένα απίστευτο νέο γήπεδο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μπόντο Γκλιμτ που εδρεύει στον αρκτικό κύκλο παρουσίασε το πρότζεκτ για το νέο υβριδικό της γήπεδο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο στον κόσμο!

Ένα νέο γήπεδο, που θα βασίζεται αποκλειστικά στην ενεργειακή αυτάρκεια και την οικολογική συνείδηση ανακοίνωσε ότι ξεκινά να χτίζει η Μπόντο Γκλιμτ σε ένα εξαιρετικά φιλόδοξο πρότζεκτ που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2024.

Βασικός πυλώνας του νέου γηπέδου είναι η ενεργειακή αυτάρκεια σε ηλεκτρισμό και θέρμανση που θα εξασφαλίζεται από ενεργειακά πάνελ που θα βρίσκονται στο σκέπαστρο του γηπέδου.

Όλο το νέο στάδιο αναμένεται να χτιστεί με ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για όσο το δυνατόν μικρότερη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα.

Το νέο γήπεδο που θα είναι βυθισμένο σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο θα προσφέρει με θεατρική απόλαυση στον θεατή, ενώ θα έχει ταρτάν στίβου, ένα γήπεδο χάντμπολ, αίθουσα για τα τμήματα e-sports, αίθουσες ψυχαγωγίας για παιδιά και γενικά θα αποτελεί ένα πολυχώρο για πλήθος δραστηριοτήτων που δεν αφορούν μόνο το ποδόσφαιρο, ενώ πέριξ του γηπέδου θα γίνει αναδάσωση, ώστε να προκύπτει η αίσθηση ενός τεράστιου αθλητικού πάρκου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X