Χολέμπας: «Μπάγερν της Ελλάδας ο Ολυμπιακός»

Χολέμπας: «Μπάγερν της Ελλάδας ο Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή τους όλα τα χρόνια, ο Χοσέ Χολέμπας ο οποίος βρήκε ομάδα στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας.

Στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας και την Μπάγερν Αλτσενάου θα αγωνιστεί φέτος ο Χοσέ Χολέμπας ο οποίος παράλληλα θα ξεκινήσει και καριέρα προπονητή. Με ανάρτησή του στο instagram, η οποία παραδέχθηκε ότι έγινε καθυστερημένα, ο διεθνής μπακ ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, ενώ μιλώντας στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τους «ερυθρόλευκους» ως Μπάγερν της Ελλάδας.

«Ξεκάθαρα, ο Ολυμπιακός» απάντησε αρχικά ο 37χρονος αμυντικός σε ερώτηση για το αν ξεχωρίζει κάποιον από τους ποδοσφαιρικούς σταθμούς της καριέρας του και συνέχισε: «Είναι η Μπάγερν της Ελλάδας και το συναίσθημα δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Η Ρόμα ήταν επίσης εξαιρετική. Η πόλη κι ο σύλλογος είναι σε άλλο επίπεδο. Επίσης, όλοι θέλουν να παίξουν στην Premier League, επειδή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο instagram την οποία και συνδύασε με μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται ανάμεσα σε «ερυθρόλευκα» τρόπαια, ανέφερε: «Αν και πολύ καθυστερημένα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για την σπουδαία στήριξη όλα τα χρόνια στην καριέρα μου. Ξεκινάω μια νέα πρόκληση και θέλω να παραμείνω σε φόρμα αλλά ταυτόχρονα θα έχω και ως δεύτερη επιλογή το να πάρω το προπονητικό δίπλωμά μου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X