Οπαδός για την ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν: «Ήμουν μεθυσμένος, ζητάω συγγνώμη» (VIDEO)

Οπαδός για την ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν: «Ήμουν μεθυσμένος, ζητάω συγγνώμη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευθύνη στο… αλκοόλ έριξε ένας οπαδός της Γιουβέντους, στην απολογία του για τις πράξεις του ο οποίος είχε επιτεθεί φραστικά στον τερματοφύλακα της Μίλαν Μάικ Μενιάν.

Ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς της Γιουβέντους δέχτηκε ο τερματοφύλακας της Μίλαν Μάικ Μενιάν, πριν από το ντέρμπι ανάμεσα στους «μπιανκονέρι» και τους «ροσονέρι» που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δράστη, στον οποίο και επιβλήθηκε τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, καθώς επίσης και αποκλεισμούς από όλους τους συνδέσμους του κλαμπ. Ο Νταβίντ Γκαμπριέλι μιλώντας στην εφημερίδα «La Voce di Rovigo» απολογήθηκε για τις πράξεις του, ενώ μάλιστα ζήτησε να συναντήσει και από κοντά τον Γάλλο τερματοφύλακα, προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη.

Μάλιστα ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να προβεί στις απαράδεκτες αυτές ενέργειες. «Είχα πιει πάρα πολύ. Ημουν μεθυσμένος. Δεν ήμουν καλά κι έκανα κάτι ανεπίτρεπτο. Αναλαμβάνω την ευθύνη και ζητάω να συναντήσω τον Μενιάν για να του ζητήσω κι από κοντά συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X