Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Να ανασκευάσει εντός 24 ωρών ο Δρακόπουλος»

Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Να ανασκευάσει εντός 24 ωρών ο Δρακόπουλος»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον ισχυρό άνδρα του Ηρακλή και τις προκλητικές του δηλώσεις

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος, ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηρακλής, σε δηλώσεις που έκανε ειρωνεύτηκε την ΑΕΚ με αφορμή τα πιστοποιητικά συμμετοχής τα οποία χορηγήθηκαν από την ΕΕΑ.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον να ανασκευάσει εντός 24 ωρών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου τoυ Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.

Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

H ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης – Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X