ΑΕΚ Β': Με 20 παίκτες στη Μυτιλήνη για το αυριανό φιλικό με τον Αιολικό (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Β': Με 20 παίκτες στη Μυτιλήνη για το αυριανό φιλικό με τον Αιολικό (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή της ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποστολή της ΑΕΚ Β’ βρίσκεται στη Μυτιλήνη για το αυριανό (16:30) φιλικό με τον Αιολικό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει πάρει μαζί τους 20 παίκτες και η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα με βραδινή πτήση μετά τον αγώνα το Σάββατο.

H σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Στη Μυτιλήνη βρίσκεται η αποστολή της AEK B που το απόγευμα του Σαββάτου θα δώσει φιλικό αγώνα με τον Αιολικό (ομάδα της Football League) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με ώρα έναρξης 16.30. Η ομάδα αναχώρησε αεροπορικώς το πρωί για τη Λέσβο και πριν λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνησή της στο γήπεδο, στο οποίο θα γίνει ο αγώνας.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει ο προπονητής της ΑΕΚ Β Σωκράτης Οφρυδόπουλος είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Αγγελόπουλος, Ραντόνια, Κάτσικας, Μπούσης, Μαντζουρανάκης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Αρβανίτης, Ρουκουνάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Απ. Χριστόπουλος, Κορομηλάς, Γερολέμου, Γιούσης, Γεωργέας, Τζ. Γκαρσία, Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης, Ιατρούδης. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα με βραδινή πτήση μετά τον αγώνα το Σάββατο»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X