Εγκλημα στη Ρόδο: Εξαλλη η Σκορδά με ατάκα θείου του γυναικοκτόνου: «Δεν είστε όλες άγγελοι» (VIDEO)

Εγκλημα στη Ρόδο: Εξαλλη η Σκορδά με ατάκα θείου του γυναικοκτόνου: «Δεν είστε όλες άγγελοι» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα είπε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινό» ο θείος του 40χρονου γυναικοκτόνου που έκοψε με δύο σφαίρες το νήμα της ζωής της άτυχης Δώρας.

Ο συγγενής του δράστη ξεκίνησε να μιλά και όσο μιλούσε, τόσο φόρτωνε όχι μόνο τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τους τηλεθεατές.

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια».

Και η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη:

«Για να φτιάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα. Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη».

Λογικό κι επόμενο μετά από όλα αυτά (και μάλλον άργησε κιόλας), να εκραγεί η Φαίη Σκορδά.

«Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;», ήταν τα λόγια της για να έρθει ο Γιώργος Λιάγκας και να συμπληρώσει:

«Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X