«Σβηστά» η Πόρτο

«Σβηστά» η Πόρτο

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Τουρκία και την Πορτογαλία.

Τουρκία, Αλτάι-Μπεσίκτας (20:00): Συναγερμός στη Μπεσίκτας. Πλέον η χαλαρότητα στην άμυνα πληρώνεται και μάλιστα με σκληρό τρόπο. Οι αετοί είδαν το 3-0 του 52’ να γίνεται 3-3 στο τελευταίο μισάωρο μέσα στην έδρα τους από την Ντεμίρσπορ. Το σοκ ήταν μεγάλο για την ομάδα του Γιαλτσίν, που εκτός από την κακή αμυντική λειτουργία έδειξε και έλλειψη χαρακτήρα, στοιχείο που ίσως ενόχλησε ακόμη περισσότερο. Με την κατάσταση στην κορυφή εντελώς ανοιχτή, η Μπεσίκτας καλείται μέσα σε λίγες ώρες να πάει στην έδρα της ομάδας-έκπληξης.

Τουρκία, Αλτάι-Μπεσίκτας (20:00): Η Αλτάι είναι φοβερή. Ο ενθουσιασμός της μετά την πολυετή απουσία από την κατηγορία την οδηγεί. Άλλες φορές έχει και συνέπειες, τις τελευταίες αγωνιστικές όμως της έχει δώσει δύο κολλητές νίκες. Κάπως έτσι η ομάδα του Ντενιζλί έφτασε τους 12 βαθμούς και ο απολογισμός κρίνεται απόλυτα πετυχημένος, αφού ο στόχος σε πρώτη φάση είναι η παραμονή. Γενικά μέχρι στιγμής σκοράρει με άνεση, όμως πίσω έχει κι αυτή τα θέματά της. Το ζήτημα για την Μπεσίκτας είναι πως πλέον όλες οι ομάδες με τα δικαιώματα που δίνει πιστεύουν και δικαιολογημένα πως μπορούν να τη “χτυπήσουν”. Το ρόστερ των αετών και επιλογές έχει και ποιότητα για αυτό και πιστεύω πως οι ζημιές οφείλονται κυρίως στη χαλαρότητα. Η Αλτάι θα την ζορίσει, αλλά δεν έχει την τεχνογνωσία των “αετών” σε αυτές τις συνθήκες. Έτσι όσο ρίσκο κι αν έχει το διπλό στο 1.84 (Novibet).

Πορτογαλία, Ζιλ Βισέντε-Πόρτο (23:15): Ξεμούδιασε η Πόρτο. Χρειάστηκε 34΄λεπτά για να ανοίξει το σκορ κόντρα στη Μορεϊρένσε και από εκεί και πέρα έφτασε στο 5-0. Ήταν μία νίκη που χρειαζόταν πολύ η ομάδα του Κονσεϊσάο κυρίως για να λυθεί, αφού μέχρι στιγμής δείχνει να της λείπει η άνεση. Πριν το ματς με τη Λίβερπουλ πηγαίνει σε μια ύπουλη έδρα, ωστόσο, είναι ευχάριστο πως πετυχαίνει τους γηπεδούχους σε μέτρια κατάσταση.

Πορτογαλία, Ζιλ Βισέντε-Πόρτο (23:15): Η Ζιλ Βισέντε δεν έχει μπει καλά. Ναι, τσιμπάει βαθμούς, αλλά η εικόνα της είναι μέτρια αφού σχεδόν σε κάθε παιχνίδι δείχνει να ακροβατεί. Ναι μεν σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ πίσω και είναι ερωτηματικό το πώς θα ανταποκριθεί και πάλι σε ένα ματς που το μεγαλύτερο βάρος του παιχνιδιού της θα πέσει στα μετόπισθεν. Η λογική λέει πως η Πόρτο θα προσπαθήσει να “πνίξει” το ματς και να καθαρίσει από νωρίς. Μπορεί να το κάνει και να εκμεταλλευτεί την γενικά κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Πάμε στοίχημα με το 2 & Under 3.5 στο 2.10 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X