Γαλανόπουλος: Σοβαρό ενδεχόμενο για νέο χειρουργείο!

Γαλανόπουλος: Σοβαρό ενδεχόμενο για νέο χειρουργείο!
Photo Credits: INTIME

Ολα δείχνουν ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος θα μπει χειρουργείο ξανά για 2η φορά σε 2 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασχημα μαντάτα ξανά για τον Κώστα Γαλανόπουλο!

Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο enwsi.gr, συνεχίζει να νιώθει πόνους και παρότι αγωνίστηκε βασικός στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό, το τελευταίο διάστημα ακολουθεί ξανά ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα.

Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες του enwsi.gr, πάρθηκε η απόφαση από το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση ο Γαλανόπουλος για να μπορέσει να κάνει ένα restart, αυτή τη φορά χωρίς ενοχλήσεις και λάθη.

Το ζήτημα είναι πλέον να δούμε τι επέμβαση θα είναι και τι θα γίνει ακριβώς αυτή την φορά.

Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του ’19 είχε κάνει επέμβαση στον αστράγαλο και η αποθεραπεία του διήρκησε 11 μήνες!

Ο Γαλανόπουλος είναι ξεκάθαρα ο πιο άτυχος παίκτης της ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς ταλαιπωρείται συχνά πυκνά και οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν αφήσει. Δεδομένα, το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Ετσι, άμεσα αναμένεται να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για τον τραυματισμό του 24χρονου μέσου της ΑΕΚ, ο οποίος είτε θα μπει στο χειρουργείο για νέα επέμβαση στον αστράγαλο (είχε κάνει και τον Δεκέμβριο του 2019 και έμεινε εκτός για 11 μήνες!), είτε θα συνεχίσει ειδικό πρόγραμμα για την επανένταξη του στο κανονικό πρόγραμμα. Πάντως, αυτή την στιγμή η πιο σοβαρή πιθανότητα είναι να μπει στο χειρουργείο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X