Μαύρος: «Τα μηνύματα που στέλνει αυτή η ΑΕΚ είναι πολύ θετικά και αισιόδοξα-Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»

Ο γιος του Θωμά Μαύρου στο τιμ της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Θωμάς Μαύρος για τη νέα ΑΕΚ και τον Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θωμάς Μαύρος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ΑΕΚ και στάθηκε στον Σέρχιο Αραούχο.

Ο θρύλος της ΑΕΚ έδωσε συνέντευξη στην Livesport και μίλησε για τις πρώτες εικόνες από την φετινή ομάδα της «Ένωσης».

Ο Θ(ε)ωμάς τόνισε πως η φετινή version θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και τα μηνύματα είναι θετικά και αισιόδοξα. Ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα δούμε έναν πολύ καλό Αραούχο και στη συνέχεια.

Ο Μαύρος για ΑΕΚ και Αραούχο

Αναλυτικά όσα είπε στην «Livesport»

«Είναι μία ομάδα που εμένα μου δίνει πάρα πολλή χαρά και μεγάλη αισιοδοξία στο μέλλον. Θα χρειαστεί βέβαια κάποιο χρονικό διάστημα για να μονταριστεί και να γνωριστούν μεταξύ τους οι νέοι παίκτες, αλλά αυτό είναι λογική να συμβαίνει. Αυτή η ΑΕΚ μου δίνει την αίσθηση πως θα γίνει μία μεγάλη ομάδα, πως θα φέρει μεγάλα αποτελέσματα και πολλή χαρά στους οπαδούς της».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ήταν καλές οι μεταγραφές. Έχει ανέβει ποιοτικά η ομάδα. Τα μηνύματα που στέλνει αυτή η ΑΕΚ είναι, για εμένα, πάρα πολύ θετικά και αισιόδοξα».

Για τον Σέρχιο Αραούχο: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστές, το ξέραμε αυτό και το βλέπουμε και τώρα. Είναι καλό που έχει σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια να πάρει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται να έχει ένας σκόρερ. Θα δούμε έναν πολύ καλό Αραούχο και στη συνέχεια. Ένας Αραούχο που θα βοηθήσει την ομάδα και τους στόχους της. Και για την ΑΕΚ στόχοι είναι αποκλειστικά οι τίτλοι, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αν έχεις καλούς παίκτες δίπλα σου, ανεβαίνεις και εσύ και ανεβαίνει η ομάδα. Πιστεύω πολύ στον Αραούχο»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X