Μιλόγεβιτς στους παίκτες: «Παίζουμε με άγχος και δεν μας κάνει καλό, θέλει καθαρό μυαλό»

Μιλόγεβιτς στους παίκτες: «Παίζουμε με άγχος και δεν μας κάνει καλό, θέλει καθαρό μυαλό»
Photo Credits: INTIME

Οι ατάκες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της Λαμίας στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη νίκη επί της Λαμίας προσπάθησε να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές πόσο σημαντικό είναι το να έχουν καθαρό μυαλό.

Και αυτό διότι διέγνωσε νευρικότητα στους παίκτες του στο 90λεπτο του Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ βλέπει τους παίκτες του να παίζουν με άγχος, το οποίο πρέπει να αποβάλλουν για να έρθουν πιο εύκολα οι νίκες. Κάτι που δεν έγινε με την Λαμία και η Ενωση δυσκολεύτηκε…

Στη σημερινή προπόνηση, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να τους εξηγήσει ότι πρέπει να κάνουν τα σωστά πράγματα με καθαρό μυαλό και όχι με άγχος.

«Παίζουμε με άγχος, πρέπει να το αποβάλλετε αυτό και να κάνετε την ζωή σας εύκολη. Μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι όπως πρέπει αλλά πρέπει να μάθουμε να κάνουμε τα σωστά με καθαρό μυαλό. Έτσι θα έρθουν πιο εύκολα οι νίκες, μέσα από τη δουλειά μας» είπε μεταξύ άλλων ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X