Εμειναν στην ισοπαλία (0-0) Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα (VIDEO)

Εμειναν στην ισοπαλία (0-0) Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Λευκή ισοπαλία για τις δυο ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιωνικός υποδέχθηκε στη Νίκαια τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική της Super League με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 μετά από έναν αγώνα με λίγες καλές ευκαιρίες.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Ιωνικό να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΣ Γιάννινα να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Οι δυο ομάδες είχαν από μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία με Τσιγκρίνσκι και Εραμούσπε αντίστοιχα να αστοχούν από κοντινή απόσταση.



Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν κυρίως να διασφαλίσουν την άμυνά τους κι έπειτα να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Στο 67ο λεπτό ο Ιωνικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί αλλά ο Ντάλσιο αφού απέφυγε τον Λοντίγκιν έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.


Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ιωνικός φτάνει στους 4 βαθμούς ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα στους 7 και ισοβαθμεί με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X