ΑΕΚ: Ήρθαν και ξεκίνησαν προπονήσεις οι δύο Αμερικανοί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ήρθαν και ξεκίνησαν προπονήσεις οι δύο Αμερικανοί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στη διάθεση του Άκη Χατζηαντωνίου τέθηκαν οι δύο Αμερικανοί Κόρει Πιπερ και Ρέλια Σπέλερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα βρίσκονται οι δύο Αμερικανοί παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη προπονήσεις.

Ο λόγος για τους Κόρει Πιπερ και Ρέλια Σπέλερ που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την «Ένωση» στην πορεία της στη φετινή Preleague. Αμφότεροι έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση από τις πρώτες ημέρες προπονήσεων, γεγονός που χαροποίησε και τον προπονητή της ΑΕΚ, Άκη Χατζηαντωνίου. Μάλιστα η ομάδα υποδέχτηκε ένθερμα τους δύο παίκτες που δείπνησαν στον «Μπαρμπαλιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια παρουσία του διοικητικού υπεύθυνου, Λευτέρη Αρχόντη και του προπονητή, Άκη Χατζηαντωνίου. Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει πλέον και τα φιλικά προετοιμασίας έχοντας προγραμματίσει ήδη ένα δυνατό τεστ με το Παραλίμνι.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση και το δείπνο

ΑΕΚ: Ήρθαν και ξεκίνησαν προπονήσεις οι δύο Αμερικανοί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ήρθαν και ξεκίνησαν προπονήσεις οι δύο Αμερικανοί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ήρθαν και ξεκίνησαν προπονήσεις οι δύο Αμερικανοί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ήρθαν και ξεκίνησαν προπονήσεις οι δύο Αμερικανοί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ήρθαν και ξεκίνησαν προπονήσεις οι δύο Αμερικανοί της ανδρικής ομάδας βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X