Συγκλονιστική εξομολόγηση για Σεραφείδη από Παπακώστα: «Είπε ότι η ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα!»

Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα για τον τεράστιο Στέλιο Σεραφείδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ανθή Παπακώστα μίλησε για την παρουσία του τεράστιου Στέλιου Σεραφείδη στο ΟΑΚΑ που συγκίνησε όλο τον κόσμο.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΕΚ μίλησε για το πως είδε την παρουσία του Στέλιου Σεραφείδη στο γήπεδο, για την μεγάλη αγάπη του Σεραφείδη για την ΑΕΚ και για το πώς βλέπει ο σπουδαίος παλαίμαχος της Ενωσης τη φετινή ομάδα.

Η Πακακώστα για Σεραφείδη

Αναλυτικά όσα είπε στον Οver Fm η Ανθή Παπακώστα για την παρουσία του Στέλιου Σεραφείδη στο ΟΑΚΑ

«Ο Στέλιος βιώνει τους αγώνες της ΑΕΚ με πολύ ένταση και πάθος. Έτσι και χθες τοποθετήθηκε με την βοήθεια όλων των συνεργατών πίσω από τον πάγκο της ομάδας, Πεταγότανε, έκανε υποδείξεις, έκανε σχόλια, μιλούσε γενικότερα για τον αγώνα. Ήταν χαρούμενος, βρέθηκε σε έναν χώρο που του δίνει ζωή. Για τον κύριο Στέλιο το ξέρουν όλοι δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Είναι η ανάσα του, ήταν πολύ συγκινημένος, του μετέφερα όλα τα μηνύματα. Όσο ήμουν εκεί έλαβα μηνύματα από πρωτοκλασσάτους παίκτες της ομάδας, που τον πήραν τηλέφωνο, από απλούς και επώνυμους φιλαθλους να τον αγκαλιάζουν. Του τα μετέφερα όλα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε όλη την διάρκεια που ήταν στο νοσοκομείο, λάμβανα μηνύματα από τον κόσμο. Του τα μετέφερα όλα. Αυτό που έλεγε ο κύριος Στέλιος ήταν «Ανθή εγώ δεν επιδίωξα αυτό». Ήταν ξεχωριστός άνθρωπος. Είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω  το τι αισθάνομαι εγώ γι’αυτόν».

Για την αγάπη του Στέλιου Σεραφείδη για την ΑΕΚ

«Ταξίδευε με λεωφορείο , με τρένο , με αυτοκίνητο αυθημερόν. Πραγματικά πάει παντού. Αγαπώ όλους τους παλαίμαχους. Τους έχω σαν οικογένεια μου, έχουμε κάνει μαζί εκδηλώσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα. Σέβομαι όλους όσους έχουν φορέσει την φανέλα με τον Δικέφαλο. Είναι αξιοσέβαστοι και αγαπητοί. Ο Στέλιος για μένα είναι το κάτι άλλο. Αυτό το εισπράττω απ’όλο τον κόσμο. Μιλάω κάθε μέρα μαζί του στο τηλέφωνο όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μέλος της οικογένειας μου. Μοιράζομαι το συναίσθημα του, τις δύσκολες του, τα πάντα. Είναι τιμή για την ομάδα μας. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης, άλλη ομάδα που να εκπροσωπεί την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου. Είμαστε πολύ περήφανοι που ο κύριος Στέλιος ανήκει στην οικογένεια μας».

Για το πως βλέπει ο Στέλιος Σεραφείδης την φετινή ΑΕΚ

«Του αρέσει. Είδε τον αγώνα στο Ηράκλειο από το νοσοκομείο, σε ένα tablet. Την άλλη μέρα μου είπε ότι οι πάικτες είναι κάλοι και ότι η ΑΕΚ θα πάει καλά. Έχει πίστη. Μου είπε πως πάμε για πρωτάθλημα. Τον περιμένουμε στους αγώνες μας να πανηγυρίζουμε τις νίκες».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X