Ευριπίδης Κατσαβός: To μεταγραφικό story του στην ΑΕΚ (VIDEO)

ΑΕΚ: Πόσο πολύ τον αγαπώ, τον Ευριπίδη Κατσαβό (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός έδινε περισσότερα, αλλά ο Ευριπίδης Κατσαβός ήθελε ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ευριπίδη Κατσαβού, ίσως να μη λέει πολλά στους νεότερους κυρίως φαν της σελίδας, αφού είναι η αλήθεια πως ο Βεροιώτης μέσος δεν έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν όταν ξεχώριζε ως νεαρός στην πολύ καλή ομάδα της Βέροιας στα τέλη της δεκαετίας του ’90, η οποία πρωταγωνιστούσε τότε στην Α’ Εθνική.

Γρήγορα, οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος ενδιαφέρθηκαν ζωηρά για την απόκτηση του Κατσαβού, με το πιο ζωηρό ενδιαφέρον να είναι από την ΑΕΚ, η οποία ήταν πολύ δυνατή εκείνη την περίοδο και τον Ολυμπιακό, που μόλις έμπαινε στην εποχή Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Ολυμπιακός έδινε περισσότερα χρήματα και, δεδομένα, η διοίκηση της Βέροιας τότε, επιθυμούσε να δει τον ποδοσφαιριστή στα «ερυθρόλευκα». Ο παίκτης ωστόσο είχε διαφορετική γνώμη και ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Επιθυμία του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ

Μάλιστα, δίνει και μία συνέντευξη στην «Ώρα για Σπορ», όπου αναφέρει ότι είναι επιθυμία του να αγωνιστεί στην «Ένωση». Αυτό οδήγησε τη διοίκηση στην απόφαση να του «κρεμάσει το δελτίο», αν δεν αποφασίσει να πάει εκεί που αυτή επιθυμεί.

Η υπόθεση – φυσικά – οδηγήθηκε στα δικαστήρια και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, η οποία θα αποφάσιζε για το μέλλον του Κατσαβού και το κατά πόσον είχαν παραβιαστεί νόμοι και κανονισμοί στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η Ελλάδα των ‘90s ήταν, όσο να’ ναι, κάπως διαφορετική από ότι είναι σήμερα και οι κάμερες των καναλιών έμπαιναν ακόμη τότε στις δικαστικές αίθουσες. Έτσι, έχουμε εμείς σήμερα τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις αγορεύσεις εντός της αίθουσας από τους συνηγόρους των ενδιαφερόμενων μελών, με τον, μετέπειτα πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση να εκπροσωπεί την πλευρά του Ολυμπιακού και φυσικά τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές, τον Πασπαρτού των δικαστικών αιθουσών, τον μεγάλο Αλέξη Κούγια, να εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή. Ωραία Χρόνια.

Τελικά, η επιτροπή δικαίωσε την ΑΕΚ και τον Κατσαβό (που να χάσεις με Αλέξη συνήγορο) και έτσι ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ομάδα το 1997. Ο Κατσαβός αποκτά συμβολικές διαστάσεις για τον κόσμο της ΑΕΚ, λόγω της επιμονής του να παίξει στην ομάδα, με το όνομά του να γίνεται σύνθημα που έλεγε «Πόσο πολύ τον αγαπώ τον Ευριπίδη Κατσαβό» και κάποιες μαρτυρίες να αναφέρουν πως, εκείνη τη χρονιά, όπου κι αν γυρνούσες το κεφάλι σου στη «Σκεπαστή», έβλεπες φανέλες με το όνομα του Ευριπίδη Κατσαβού.

Βέβαια, ο παίκτης δεν καθιερώθηκε ποτέ στην ΑΕΚ και αποχώρησε τρία χρόνια μετά για τον ΟΦΗ, αλλά η ιστορία του μνημονεύεται μέχρι σήμερα για τη θύελλα που ξέσπασε γύρω από το όνομά του και την επιμονή του να πάει στην ομάδα που ο ίδιος ήθελε.

πηγή cult24

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X