ΑΕΚ: Περίεργη καθυστέρηση που προκαλεί αναστάτωση για την «OPAP Arena»!

ΑΕΚ: Περίεργη καθυστέρηση που προκαλεί αναστάτωση για την «OPAP Arena»!
Photo Credits: INTIME

Μια καθυστέρηση που γεννά ερωτηματικά στην τελική ευθεία για τα εγκαίνια της «ΟPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλα ερωτηματικά έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ η σημαντική καθυστέρηση για την ανάδειξη του αναδόχου του διαγωνισμού για τον τεχνολογικό εξοπλισμό της «ΟPAP Arena», έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής με προσωπική φροντίδα του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη είχε κινηθεί πολύ γρήγορα και η σχετική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ υπογράφτηκε στις 18 Ιουνίου και στη συνέχεια προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός.

Η μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί από την μεγάλη καθυστέρηση που έχει σημειωθεί για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που θα αναδείξει την εταιρία η οποία και θα αναλάβει το έργο για να τρέξουν οι εργασίες και να μην πάει ακόμα πιο πίσω το πολύ σημαντικό έργο, που αφορά την τοποθέτηση του απαραίτητου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία της OPAP Arena.

To ερώτημα που έχει πλέον ανακύψει είναι ποιος έχει προκαλέσει αυτή την καθυστέρηση και ποιος έχει συμφέρον να σαμποτάρει τις νόμιμες διαδικασίες για να μπει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Είναι απόλυτα λογικό αυτή η νέα καθυστέρηση σε ένα τόσο απλό θέμα της ολοκλήρωσης ενός διαγωνισμού να προκαλεί τεράστια αναστάτωση και στους φιλάθλους της ΑΕΚ που δεν βλέπουν πλέον την ώρα για τα εγκαίνια του σύγχρονου «Ναού» της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν θέλουν να χαθεί ούτε μια μέρα ακόμα…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X