Το… ανοίγει η Ρόμα

Το… ανοίγει η Ρόμα

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Serie A.

Σαμπντόρια – Νάπολι (19:30): Παίρνει τα πάνω της η Σαμπντόρια παιχνίδι με το παιχνίδι και μετά το εντός έδρας 2-2 με την Ίντερ, ήρθε το πρώτο τρίποντο την περασμένη αγωνιστική με 3-0 μέσα στην έδρα της Έμπολι. Είχε ψυχολογία από τα δύο σερί θετικά αποτελέσματα, έψαξε την πρώτη της νίκη και την πήρε εν τέλει σχετικά εύκολα. Άνοιξε το σκορ στο 31′ με τον Καπούτο και με τον ίδιο παίκτη έκανε το 2-0 στο 52′, για να «κλειδώσει» ουσιαστικά το ματς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70′. Είναι σε ανοδική πορεία, αλλά τώρα έχει απέναντι της μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η Νάπολι και θέλει να πάρει ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα.

Σαμπντόρια – Νάπολι (19:30): Είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που έκανε το απόλυτο ξεκίνημα με 4/4 και το κλίμα στις τάξεις των «παρτενοπέι» είναι εξαιρετικό. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Λέστερ για το Γιουρόπα Λιγκ, ακολούθησε η αναμέτρηση με την Ουντινέζε εκτός έδρας. Ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα, έψαχνε το γκολ και το βρήκε στο 24′ για το 1-0. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και προσπάθησε να το «καθαρίσει» από νωρίς, όπως και έγινε, με δεύτερο γκολ στο 35′. Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος, με το 0-3 να έρχεται στο 52′ και εν τέλει το τελικό 4-0 να διαμορφώνεται στο 84′. Με νέα νίκη τώρα προσπερνά ξανά την Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σαμπντόρια – Νάπολι (19:30): Η Σαμπντόρια παίρνει τα πάνω της σταδιακά, θα την ζορίσει τη Νάπολι, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να της κόψει βαθμούς. Με τον τρόπο που αγωνίζονται αμφότερες, καλύτερα να στραφούμε στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80 (pamestoixima.gr).

Ρόμα – Ουντινέζε (21:45): Εκεί που έδειχνε ότι πάει… τρένο, με έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ήρθε η πρώτη ήττα (3-2) για φέτος με τον Μουρίνιο στον πάγκο. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 36′ με τον Πελεγκρίνι, αλλά έκανε νωθρό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος και δέχθηκε την ισοφάριση στο 49′. Έδειξε να τα χάνει και στο 54′ ήρθε η ανατροπή από τους γηπεδούχους. «Ξύπνησε» άμεσα, πίεσε για την ισοφάριση και την βρήκε στο 58′ με αυτογκόλ της Βερόνα. Δεν το διαχειρίστηκε σωστά όμως και στο 63′ ήρθε το 3-2. Το πάλεψε να πάρει τον βαθμό αλλά τρίτο γκολ δεν βρήκε. Έχασε το απόλυτο, αλλά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα για φέτος και ο Μουρίνιο της έχει δώσει ταυτότητα. Μετράει 7/7 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ρόμα – Ουντινέζε (21:45): Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο αήττητο των πρώτων αγωνιστικών και στο καλό ξεκίνημα της, καθώς την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με το «βαρύ» εντός έδρας 0-4 από τη Νάπολι. Είχε πολλά προβλήματα από την αρχή στο παιχνίδι της, ειδικά στην άμυνα, όπου στο 35′ βρέθηκε να χάνει με 0-2. Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήρθε και το 0-3 από τους «παρτενοπέι» και κάπως έτσι τελείωσε οριστικά εκεί το ματς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84′. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές μετρούσε δύο νίκες και μια ισοπαλία, με την εικόνα της να είναι πολύ καλή. Θέλει να επιστρέψει τώρα στα θετικά αποτελέσματα, κόντρα όμως σε μια πολύ δυνατή Ρόμα.

Ρόμα – Ουντινέζε (21:45): Αμφότερες έρχονται από τις πρώτες ήττες της σεζόν και πρέπει να δείξουν χαρακτήρα. Η Ρόμα παίζει πολύ ανοιχτά μέχρι τώρα, σκοράρει με τρομερή άνεση, αλλά δέχεται εξίσου εύκολα γκολ. Η Ουντινέζε έχει βγάλει καλά στοιχεία και μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.10 (pamestoixima.gr).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X