Χάος: Ξύλο και φωτιά στο αυτοκίνητο των διαιτητών από οπαδούς της Βελέζ μετά το ντέρμπι με την Μπόρατς (VIDEO)

Χάος: Ξύλο και φωτιά στο αυτοκίνητο των διαιτητών από οπαδούς της Βελέζ μετά το ντέρμπι με την Μπόρατς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρομερά σκηνικά στη Βοσνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάος στο Μόσταρ με τους χούλιγκαν να διακόπτουν ποδοσφαιρικό αγώνα και μετά να τη στήνουν στους διαιτητές στον δρόμο.

Για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βοσνίας το ματς μεταξύ της Βέλεζ και της Μπόρατς σημαδεύτηκε από επεισόδια.

Στους γηπεδούχους δεν άρεσε το γεγονός ότι έχασαν με 2-0 και όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, σπάνια τα βλέπουμε σε γήπεδο.

Ο αδερφός του Όγκιεν Βράνιες, ο Στόγιαν έγραψε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους στο 82′ και αυτό ήταν που έβαλε… λάδι στη φωτιά.

Αρκετές δεκάδες οπαδοί της Βελέζ μπήκαν στο γήπεδο και ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα και παρά την υποτιθέμενη επιθυμία να συνεχιστεί ο αγώνας, ο υπεύθυνος του αγώνα αποφάσισε να το διακόψει και να κερδίσει η Μπόρατς με 3-0 στα χαρτιά.

Μετά τη διακοπή του αγώνα μεταξύ Βελέζ – Μπόρατς, οι συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών και των διαιτητών συνεχίστηκαν και αφού οι διαιτητές έφυγαν από το γήπεδο με κατεύθυνση προς τη σήραγγα Λεντάβα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν αναχαιτίστηκε και πυρπολήθηκε με πυρσούς.

«Οι επιτιθέμενοι έσπασαν τα παράθυρα με ρόπαλα και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο»
Οι οπαδοί της Βελέζ σταμάτησαν τους διαιτητές σε ένα τούνελ και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό τους. Ο ρέφερι Σάμπρι Τοπάλοβιτς, μαζί με τους βοηθούς του, δέχθηκε επίθεση στη σήραγγα, όπως γράφει το klix.ba.

«Το απόγευμα της Τρίτης, γύρω στις 23:45, ένα όχημα Mercedes αναχαιτίστηκε στη σήραγγα Lendava. Οι επιτιθέμενοι έσπασαν τα παράθυρα με ρόπαλα και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο. Σε εκείνη την περίπτωση, ένα άτομο υπέστη ελαφρά σωματικά τραύματα και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Τζαμπλάνικα. Οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή με όχημα Golf» αναφέρθηκε από το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Οι γηπεδούχοι ήταν δυσαρεστημένοι με τη διαιτησία, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, δεν έδωσε πέναλτι στο 0-0 και παραπονέθηκαν για το φάουλ που ήρθε το γκολ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X