ΑΕΚ: Στη Σερβία ο προκριματικός όμιλος του Euro Cup στο πόλο!

ΑΕΚ: Στη Σερβία ο προκριματικός όμιλος του Euro Cup στο πόλο!
Photo Credits: INTIME

Στη Σερβία θα διεξαχθεί ο όμιλος της ΑΕΚ για τα προκριματικά του Euro Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρούν πλέον στην ομάδα πόλο της ΑΕΚ για το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο. Η «Ένωση» θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Euro Cup συμμετέχοντας στον 4ο όμιλο της 1ης προκριματικής φάσης. Ο όμιλος θα διεξαχθεί στο Νόβι Σάντ της Σερβίας το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου. Αντίπαλοι του «Δικεφάλου» θα είναι η BVSC Zuglo (Ουγγαρία), η Sabadell (Ισπανία) και η VK Vojvodina (Σερβία). Πρόκειται για έναν πολύ απαιτητικό όμιλο, απέναντι σε έμπειρες ομάδες ωστόσο η ΑΕΚ έχει δουλέψει εντατικά για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη αναμένεται να αναχωρήσει για τη Σερβία σε μια εβδομάδα όπου για τρεις ημέρες θα παλέψει για να επιστρέψει στην Ελλάδα με το ιστορικό εισιτήριο της πρόκρισης.

Το σύστημα του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ ξεκινάει σε λίγες ημέρες και το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου όταν και θα υποδεχθεί το Φάληρο για την 1η αγωνιστική. Το φετινό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε Ομίλους στην Α’ Φάση, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στον Α’ Όμιλο της Α’ Φάσης μαζί με τους: Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ολυμπιακό ΣΦΠ, Άρη Θεσσαλονίκης και ΑΟΠ Φαλήρου.

Στη Β’ Φάση δημιουργούνται τα εξής γκρουπ: Γκρουπ 1: Οι 1οι και οι 2οι των Ομίλων Α’ και Β’. Γκρουπ 2: Οι 3οι και οι 4οι των Ομίλων Α’ και Β’.

Γκρουπ 3: Οι 5οι και οι 6οι των Ομίλων Α’ και Β’. Γκρουπ 4: Οι 7οι και οι 8οι των Ομίλων Α’ και Β’.

Στα 4 γκρουπς, οι ομάδες αγωνίζονται σε 2 γύρους (εντός και εκτός έδρας), με τη συνολική βαθμολογία της Α’ Φάσης να λαμβάνεται υπόψη. Ακολουθεί η Γ’ Φάση που αποτελείται από τις εξής φάσεις: Γ1′ Φάση: Προκριματικά Play Off/Play Out.

Γ2′ Φάση: Προημιτελικά Play Off και Play Out. Γ3′ Φάση: Ημιτελικά Play Off και Play Out. Γ4′ Φάση: Τελικά Play Off.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X